η!Transformers, een recent opgerichte Nederlandse business technology venture, is een samenwerking aangegaan met Quidgest, een multinational met 33 jaar ervaring in de informatietechnologie-industrie en de eigenaar van het extreme low-code platform GENIO.

Het partnerschap heeft als doel de Scandinavische en Benelux-markten te verkennen en een revolutie teweeg te brengen in verschillende domeinen, zoals het bankwezen, de detailhandel, de gezondheidszorg en de publieke sector, door op maat gemaakte software te leveren die klaar is voor de toekomst: samengestelde bedrijfsoplossingen die niet verouderd kunnen raken en die snel kunnen worden aangepast aan de behoeften van de markt.

Met GENIO zal het η!Transformers team veel sneller software ontwikkelen of aanpassen dan met traditionele software ontwikkelingstools mogelijk is. Dit is toepasbaar voor zowel maatwerk als kant-en-klare software, om nieuwe functionaliteiten toe te voegen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen of om op de hoogte te blijven van nieuwe regelgeving. Ook zullen η!Transformers met GENIO marktspecifieke SaaS-oplossingen bouwen. GENIO is een data gedreven lowcode platform op basis van AI (Artificial Intelligence). De creatie van backend applicaties verloopt veel sneller in vergelijking met andere proces gedreven lowcode platformen, wat wetenschappelijk bewezen is.

Aernoudt Bottemanne, mede-oprichter van η!Transformers, “We zijn erg blij om de officiële Quidgest vertegenwoordiging te zijn in de Benelux en Nordics. De waarde die we samen kunnen creëren voor onze klanten is enorm, want de tijd en het geld die bespaard worden om op maat gemaakte (en grote systemen) te bouwen die precies functioneren naar wat de klant nodig heeft, is enorm. Niet alleen om nieuwe software te bouwen, ook om te helpen bij de (gedeeltelijke of volledige) migratie weg van SAP, waarbij hun klanten de komende jaren moeten migreren naar Hana, ter vervanging van RPG of andere legacy applicaties!”

Carlos Costa, Partnership en Marketing Manager van Quidgest, geeft aan dat “deze regio van Europa een gewild doel is voor de ontwikkeling van onze business. Dit is een uitstekende moment, en n!Transformers heeft alle vaardigheden, ervaring en motivatie om deze markt gezamenlijk succesvol te transformeren.”

Categories: Blog